Zooper widget - bluetooth?

General discussions about Automagic and automation in general

Moderator: Martin

Post Reply
evebrea
Posts: 114
Joined: 12 Aug 2013 15:28

Zooper widget - bluetooth?

Post by evebrea » 17 Nov 2018 02:25

I went and did plugin - experimental

and i just can't figure out how to make automagic set a variable that zooper can see from there.

I just wanted to make like.. "BTSTAT" which would get either "on" or "off" and then make a zooper widget use #BTSTAT# to get on/off and then set things to use that.

User avatar
Desmanto
Posts: 2352
Joined: 21 Jul 2017 17:50

Re: Zooper widget - bluetooth?

Post by Desmanto » 17 Nov 2018 10:51

Never try zooper. You can try to check the replace variable option in the plugin action.

You can also build your own widget in automagic, which will offer the best compatibility.
Index of Automagic useful thread List of my other useful posts (and others')
Xiaomi Redmi Note 5 (whyred), AOSP Extended v6.7 build 20200117 Official, Android Pie 9.0, Rooted.

anuraag
Posts: 301
Joined: 24 Jan 2015 02:06

Re: Zooper widget - bluetooth?

Post by anuraag » 17 Nov 2018 13:17

Before creating action plugin you first need to store on/off in a variable.

So create a new script and Lets say variable name is stat.

Code: Select all

stat = "on"
Now create a zooper plugin action
Configure it like this

Code: Select all

ZW Variable = BTSTAT
ZW Text = stat
Now after saving tick on "replace variables/modify configuration" and replace
"stat" with stat (remove " from stat only)

Now in zooper set your variable to (an extra T needed before BTSTAT)
#TBTSTAT#

Post Reply