Is there a way to create customize popup window?

General discussions about Automagic and automation in general

Moderator: Martin

Post Reply
liloli
Posts: 10
Joined: 19 Jul 2017 07:20

Is there a way to create customize popup window?

Post by liloli » 20 Jul 2017 00:25

I mean, like the "Scene" in tasker.

I tried to make a widget as a popup window. But I'm stuck in figuring a way to close the widget. :D

any suggestions? Thanks~

liloli
Posts: 10
Joined: 19 Jul 2017 07:20

Re: Is there a way to create customize popup window?

Post by liloli » 20 Jul 2017 01:05

Good news, I just figured it out.

Letting a clickable area do a hide overlay action will do. :D :mrgreen:

User avatar
Desmanto
Posts: 2476
Joined: 21 Jul 2017 17:50

Re: Is there a way to create customize popup window?

Post by Desmanto » 22 Jul 2017 03:02

If what you need is just to choose from several choices, you can simply use Action : Input Dialog.
Index of Automagic useful thread List of my other useful posts (and others')
Xiaomi Redmi Note 5 (whyred), AOSP Extended v6.7 build 20200310 Official, Android Pie 9.0, Rooted.

Post Reply